Ace Joksimovića 51
info@autoskolatopdrive.rs
011 401 3853
Menu
Close

O nama

Par reči o nama...


Sa preko 10 godina iskustva autoškola TOP DRIVE vam nudi da na lak i komforan način dođete do željene vozačke dozvole. Veliki broj polaznika i visok stepen prolaznosti na ispitima – najbolja su preporuka.


Teoretsku nastavu vršimo u prostorijama autoškole. U savremeno opremljenim učionicama polaznici uz obaveznog kvalifikovanog predavača imaju mogućnost korišćenja računara tako da rešavajući realne testove imaju asistenciju i moućnost da im svaka nedoumica bude na licu mesta razjašnjena što u mnogome doprinosi bržem i lakšem usvajanju znanja.


Praktičnu nastavu izvode naši sertifikovani instruktori na kvalitetnim gradskim vozilima što kandidatima u mnogome pomaže da realno osete saobraćaj kao i da usvoje pravila po kojima se odvija. Uz pregršt saveta i individualnim pristupom polaznici lako stiču samopouzdanje i zaista bivaju osposobljeni da nakon položenog vozačkog ispita budu aktivni učesnici u saobraćaju.
Polaganja se odvijaju na definisanim rutama za A i B kategoriju koje se prethodno na časovima uvežbavaju tako da kandidati na polaganje izlaze bez faktora iznenađenja što u mnogome utiče na visoku prolaznost na ispitima.


Biće nam drago ukoliko se odlučite da nama poklonite poverenje i sa naše strane daćemo sve od sebe da vas zaista osposobimo za samostalno i bezbedno učestvovanje u saobraćaju.

DOBRO DOŠLI!

Auto škola TOP DRIVE
Auto škola TOP DRIVE